Wat & Hoe

WAT

Je hebt het razenddruk met je bedrijf en daar geniet je van. Maar je komt handen tekort om het personeelsfeest te organiseren, om de nieuwsbrief voor je klanten te schrijven en om die VIP-dag voor je belangrijkste relaties op te zetten. Wij kunnen je helpen! Eventary ondersteunt je bedrijf op het gebied van relatiemarketing. Zakelijke bijeenkomst, bedrijfsfeest, klantenmailing, nieuwsbrief, content voor de website: Eventary schrijft, regelt, coördineert, ontzorgt. Zodat jij je handen vrij hebt om te doen waar je goed in bent: je bedrijf runnen.

 

Eventary helpt je bij het creëren van waardevolle momenten met zakelijke relaties, intern of extern. En doet dat van begin tot eind. Brainstorm, opzet, uitnodiging, draaiboek, coördinatie ter plaatse, evaluatie; als je wilt begeleidt Eventary het gehele traject. Zodat jij en wij zeker weten dat aan alles is gedacht.

 

HOE

Een slimme ondernemer richt zijn bedrijf in de huidige tijdflexibel in. Vaste ondersteuners nemen af, je schaalt je ondersteuning op al naar gelang de behoefte van het moment. Met Eventary haal je ondersteuning op maat in huis, of het nu gaat om de ontwikkeling en de coördinatie van een event, of praktische hulp bij de uitvoering. Als totaalpakket, als afzonderlijke opdracht, of geïntegreerd in je bedrijf. Afhankelijk van je wensen breiden we de ondersteuning uit, met geroutineerde eventmanagers, charmante gastvrouwen, bekwame fotografen, of creatieve websitebouwers. Net wat jij nodig hebt. Op onze transparante manier.

 

Wij houden van Excellence in Execution: organisatie en uitvoering zijn tot in de puntjes verzorgd. Een nieuwsbrief, een presentatie, een feest: de ultieme klantbeleving is waar wij voor gaan.

 

WAAROM

Omdat Eventary het verschil maakt. Persoonlijk, met verstand van zaken.

Omdat we jouw wensen vertalen in concrete plannen en de uitvoering ervan voor je realiseren. Met onze kennis uit de praktijk.