Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: https://www.eventary.nl.

 

Inleiding

Eventary® neemt jouw privacy zeer serieus en zal informatie over jou (de betrokkene) op een veilige manier verwerken en gebruiken. In dit Privacy Statement leggen wij je uit welke gegevens wij verwerken, en met wel doel we dat doen. Daarnaast kun je in dit Privacy Statement lezen over jouw rechten met betrekking tot onze verwerking van jouw persoonsgegevens. We raden je aan dit Privacy Statement aandachtig door te nemen. Als je vragen hebt kun je altijd contact opnemen met info@eventary.nl

 

Wie is Eventary®?

Eventary® is Eventary Relatiemarketing en -management, kantoorhoudende te (1343 AB) Almere aan Fazantlaan 2, ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 64504484.

Eventary® is ten aanzien van de verwerking van jouw persoonsgegevens door Eventary® de verwerkingsverantwoordelijke.

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de gegevens getoond in het reactieformulier, het IP-adres van de bezoeker en de browser user agent om te helpen spam te detecteren.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

 

Contactformulieren

Als je een contactformulier instuurt gebruiken we je gegevens om je kunnen benaderen. De gegevens die je ons stuurt verwerken we zoals hieronder bij “Hoe gebruikt Eventary jouw gegevens” vermeld.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijke cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Deze cookie bevat geen persoonlijke gegevens en wordt verwijderd zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaard. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud bevatten (bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten, etc.). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagt zich exact hetzelfde alsof de bezoeker deze andere website heeft bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

 

Hoe gebruikt Eventary® jouw gegevens?

Hieronder vind je een overzicht van de doeleinden waarvoor Eventary® persoonsgegevens over jou verwerkt. Daarbij is telkens aangegeven welke gegevens Eventary® voor dat specifieke doel gebruikt, wat de juridische grondslag is om die gegevens te mogen verwerken en hoe lang de gegevens door Eventary® worden bewaard. Om het inzichtelijk te houden hebben we alles gegroepeerd naar type gegevensstroom.

 

Dienstverlening, klantenbeheer en financiële administratie

Doeleinde                   Financiële administratie

Gegevens                   Bedrijfsnaam, factuuradres

Grondslag                   Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermijn            Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Doeleinde                   Verlenen van de dienst zelf

Gegevens                   NAW-gegevens, e-mailadres, gegevens die nodig zijn om de dienst te leveren, gegevens die tijdens de dienst gegenereerd worden

Grondslag                   Uitvoering van de overeenkomst

Bewaartermjn             Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Marketing

Doeleinde                   Nieuwsbrief

Gegevens                   Naam, e-mailadres

Grondslag                   Gerechtvaardigd belang

Betrokken belang      Commercieel belang

Bewaartermijn            Zo lang als noodzakelijk voor dit doeleinde

 

Doeleinde                   Social media marketing

Gegevens                   Naam, e-mailadres

Grondslag                   Gerechtvaardigd belang

 

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

 

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

 

Wat zijn jouw rechten?

Onder de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming beschik je over een aantal rechten met betrekking tot jouw gegevens en de verwerking ervan:

 

Inzage

Je kunt je eigen (persoons-)gegevens altijd bekijken en zo nodig wijzigen. Als je de gegevens wilt zien die bij Eventary® over je zijn vastgelegd kun je een verzoek tot inzage doen.

 

Wijzigen

Als je veranderingen wilt aanbrengen in de persoonsgegevens die je hebt gezien naar aanleiding van een inzageverzoek en die je niet zelf in je account kan veranderen, kun je een verzoek hiertoe doen bij Eventary®. Je kunt verzoeken dat Eventary® je gegevens wijzigt, verbetert, aanvult, verwijdert of afschermt.

 

Beperken van de verwerking

Je hebt daarnaast, onder voorwaarden, het recht om Eventary® te verzoeken de verwerking van je persoonsgegevens te beperken.

 

Recht van bezwaar

Als een bepaalde verwerking op grond van het ‘gerechtvaardigd belang’ van Eventary® of een derde plaatsvindt, heb je het recht om bezwaar te maken ten die verwerking.

 

Gegevensoverdracht

Je het het recht jouw persoonsgegevens van Eventary® te verkrijgen. Eventary® zal deze verstrekken in een gestructureerde en gangbare vorm die op eenvoudige wijze in andere gangbare digitale systemen te openen valt. Op deze manier kun je jouw gegevens ook bij een andere aanbieder onderbrengen.

 

Toestemming intrekken

In alle gevallen waarin de grondslag voor een bepaalde gegevensverwerking jouw toestemming is, heb je het recht die toestemming in te trekken. Dat heeft voor het verleden geen gevolgen, maar betekent wel dat wij die gegevens dan niet meer mogen verwerken. Het kan zijn dat Eventary® je daardoor bepaalde diensten niet meer kan leveren.

 

Reactie door Eventary®

Een verzoek kan verstuurd worden naar info@eventary.nl. Eventary® zal je verzoek zo snel mogelijk inwilligen en in elk geval niet later dan één maand nadat Eventary® een dergelijk verzoek heeft ontvangen. Indien Eventary® je verzoek afwijst zullen wij in ons antwoord aangeven waarom het verzoek wordt afgewezen.

 

Ontvangers van de persoonsgegevens

Het kan zijn dat Eventary® verplicht is je gegevens de verstrekken aan een derde partij, bijvoorbeeld op grond van een wettelijke verplichting.

 

Kan dit Privacy Statement worden gewijzigd?

Dit Privacy Statement kan worden gewijzigd. Wij adviseren je daarom regelmatig het Privacy Statement na te lezen op eventuele wijzigingen.

 

Waar kan je terecht met klachten en vragen?

Mocht je nog vragen hebben over dit Privacy Statement en de wijze waarop Eventary® je gegevens gebruikt, dan kun je een e-mail sturen naar info@eventary.nl. Ook als je een klacht hebt over de manier waarop Eventary® jouw gegevens verwerkt, kun je een e-mail sturen naar info@eventary.nl. Daarnaast kun je ook altijd contact opnemen met de bevoegde nationale toezichthouder op het gebied van privacybescherming. In Nederland is dit de Autoriteit Persoonsgegevens.