Over

JACQUELINE DROST – Chief in Charge @ Eventary

 

Heeft meer dan 25 jaar ervaring met het organiseren van evenementen. Facilitator, verbinder, oog voor detail, servicegericht, creatief. Organiseert met haar team de momenten waarop iets moois gebeurt.

 

 

‘O wat fijn dat jij er bent, dan weet ik dat het goed komt” Een mooiere begroeting door één van onze opdrachtgevers bij een event kunnen we ons niet wensen.  Mijn achtergrond als directiesecretaresse bij commerciële bedrijven zorgt ervoor dat ik weet hoe alle bordjes in de lucht te houden én het overzicht te bewaren. Met een glimlach. En o ja, ik ben diegene met het toverstokje, die altijd alles weet op te lossen.

 

We denken  graag strategisch met je mee, hebben oog voor waar mogelijkheden liggen, plannen de projecten en werkzaamheden, houden toezicht op deadlines en voeren de ondersteunende werkzaamheden uit.

 

Afhankelijk van je wensen breiden we de ondersteuning uit, met extra eventmanagers, charmante gastvrouwen, bekwame fotografen, of creatieve websitebouwers. Net wat jij nodig hebt. Op onze transparante manier.

 

Met al onze passie en professionaliteit zetten wij ons in voor het realiseren van jouw event. Van launchparty tot golftoernooi, van congres tot personeelsfeest.

 

Omdat als je het ons vraagt, je ervan uit kunt gaan dat het geregeld wordt.